Sicket hundliv

Alla inlägg den 6 mars 2009

Av Ann - 6 mars 2009 00:32

1:a plats

Mrs Merv Grazinski från Oklahoma City,Oklahoma köpte en splitt ny husbil av märket Winnabago. På sin första utflykt med den nya bilen kör hon upp på motorvägen och lägger i cruise control i 120km/h. Hon klättrar helt lugnt ur förarsätet och går till köksdelen för att göra sig själv en smörgås. Inte helt oväntat åker husbilen av motorvägen och blir totalt skrot. Mrs Grazinski stämmer Winnebago för att de faktiskt inte står i instruktionsboken att man inte kan göra som hon gjorde. juryn gav henne $1,750,000 plus en ny husbil. 

Husbilsföretaget ändrade faktiskt i instruktionsboken efter denna dom ifall att det fanns fler totala idioter som tänkte köpa husbil.

Av Ann - 6 mars 2009 00:21

En kvinna går in i en affär för att köpa ett husdjur till sin make på hans födelsedag. Efter att ha tittat sig omkring märker hon att alla djuren är väldigt dyra. Hon säger till kassabiträdet att hon vill köpa ett husdjur men inte spendera en förmögenhet på det.

- Nja,säger biträdet. Jag har en väldigt stor tjurgroda som påstås ha blivit trända att ge avsugningar.

- Avsugningar!? säger kvinnan

- Ja det är inte bevisat än men vi har sålt 30 av dem den senaste månaden. Kvinnan tänker att det här vore en bra plojpresent och,om det är sant som biträdet säger,behöver hon ju inte ge fler avsugningar! När kvinnan så förklarar grodans egenskaper för mannen på kvällen bara skrattar han och skakar på huvudet. Kvinnan somnar lycklig den kvällen i vetskap om att hon aldrig mer behöver utföra fler orala akter på sin man. Mitt i natten vaknar hon av ett helsikes väsen från köket,det låter som stekjärn och grytor flyger omkring så hon springer ner till köket och får se sin man och grodan ivrigt studerande kokböcker.

- Vad gör du så här dags? undrar hon förtvivlat.

Mannen svarar:

- Om jag kan lära den här grodan att laga mat så är du historia.

Ovido - Quiz & Flashcards