Sicket hundliv

Alla inlägg den 2 april 2008

Av Ann - 2 april 2008 22:32

Idag kom Carro,Chelsea,Madde,Henke,Tuwa,Cody,Sanna,Devil och Dallas på träningen. "Börjessonskan", Bentley,Fille och Eddie kom också förbi en repa och fick chans att träna lite med en rejäl störning då Chelsea var i höglöp,men det är ju bara positivt.

Åh vilken träning sen då, ni ska vara så stolta över er själva och så klart hundarna. Cody gick så otroligt fint med Madde idag,kommenderade dem i ettan och momenten ser jättefina ut,lite finslipning fattas,men vaddå han är ju bara 10 mån så det kommer med tiden. Det ser helt underbart ut med den kontakt och glädje ni har när ni jobbar med honom.

Carro och Chelsea var ett team idag, då Manne inte var med...så hör upp nu Manne....du får hädanefter stanna hemma med lilla Ella ha ha.

Chelsea ligger ju lite högre i temperamentet än de andra så hon är ibland lite för intensiv, men idag "klickade" det till ordentligt mellan Carro och Chelsea emellan,hon provade för första gången ställande under gång med henne och det satt efter ca 4 försök,helt suveränt,så nu är det bara läggande under gång som fattas för dem, men det är ju en "baggis" eller hur Carro? Stormamma blir så attans stolt ;-)

Sanna har inte varit med på ett tag, hon har ju numera en till hund, en Rottis valp på 6 månader och det var en trevlig bekantskap, lille Dallas hade bara ögon för sin matte, så det kommer att bli spännande. Devil var lite disträ i början men sen gick han så fint så i linförigheten,prövade även ställande på Devil och det var inga problem där heller.Så det blir skoj då gänget ska ut på sin debut i juni, ser framemot det nåt helt oerhört.

Och du "Hillbergskan" , ta och flytta till Dalom så du kan vara med varje gång ;-) Och nu vill jag att det ska bli lördag så jag får fara till Hofors och träffa "Hillbergskan" + Patrik och jyckarna så klart, sen kommer det ju även lite fler folk, trevligt trevligt. Tyvärr så fick Stefan förhinder så han kan inte följa med denna gång.

Nu ska jag leta lite roliga historier så "Skummisen" har nåt att göra när han arbetar ha ha ha.


Av Ann - 2 april 2008 14:13

Vem fan har stulit solen som var här igår............det är allt jag har att säga just nu.....SUCK

Nu ska jag snart åka till Björbo och träffa en del av "hundgänget"


Ha det 

Ovido - Quiz & Flashcards