Sicket hundliv

Alla inlägg under december 2007

Av Ann - 16 december 2007 11:12

-11 när jag vaknade vid 8 och det ser ut att bli en strålande vinterdag....härligt :-)

Nu ska det snart packas in några yrväder i bilen för att fara till "Klacken" och träffa gänget. Daniel har tagit rälsbussen upp till Äppelbo, för han och Micke ska på Flottaren i Vansbro och äta julbord . Så middag slipper jag att laga idag .....hurrraaaaa, det kan ju vara skönt för omväxlings skull.


Ha en strålande dag....................

Av Ann - 16 december 2007 00:41

trissor, jag lyckades också elda så det blev hett minsann, har nu 31grader i köket (svetten dryper). Och nu är det ju meningen att jag ska gå och lägga mig för att sova, så jag får väl be Micke om ursäkt för mitt påhopp ang. hans eldning,jag kan ju också :-)

Jag fryser då inte ihjäl iaf , snarare så blir det väl ett väldans truls av sängkläderna igen. Kaminen är lite svår att reglera om inte omöjligt :-)

Imorgon blir det träning i "Klacken" med gänget , och nästa helg blir det utdelning av Kennelpriset till en viss "Lurka" och hennes Bepply.

Och snart blir det ju ett nytt år med nya utmaningar och det ser vi framemot. Men nu är det iaf sängdags för "Norellskan"


Godnatt världen.......ZzzzzzZzzzzzz

Av Ann - 14 december 2007 21:58

Nu har jag varmt inne kan jag säga puhhh, 30 grader i köket.

Kaminen är fruktansvärt effektiv, så nu behöver jag ingen bastu längre :-)

Det är nästan så att man tvingas att gå näck för att stå ut.

Mikael har dock rekordet, han har lyckats med att elda så infernaliskt en vinter att vi hade 37 grader i köket och 27 i sovrummet, men då kan jag säga att man nästan fick panik, sova var så gott som omöjligt, man bara låg och tvinnade slutade med att mina sängkläder låg i ett enda truls, medans Micke sussade så gott bredvid med täcket uppdraget till hakan. Jag undrar hur karln är skapt ?  Själv skulle jag helst vilja ha ett fönster på glänt för att sova bra, men det kommer inte på tal kan jag säga. Tror att jag snart flyttar ut och sover med Quta i hundhuset, där är det då iaf lagom temperatur.

Så om ni kommer och hälsar på, var då beredd att riva av er kläderna för att orka stå ut i värmen :-) annars så flyter ni bort.

Kanske man skulle ha ut lite sand på köksgolvet och ställa dit en yuccapalm och en baden baden, och vips så har jag en egen playa, sen ska det ju så klart vara en röd paraplydrink och en läcker "hunk" som står och fläktar över mig med ett palmblad, låter det bra eller...... he he

Drömma kan man ju iaf :-)



Av Ann - 13 december 2007 00:42

Nu är jag tillbaka i bloggvärlden igen, tog lite ledigt några dagar :-)

Bacillen har nu flugit sin kos,den är nu hos Micke som vart akut snuvig och febrig nu på kvällsidan. Men var det vara ett par dagar som var kassa så var det ju inget att gnälla om. Och det är ju bara att hoppas att vinterkräksjukan ej hittar hit, för då sticker jag till skogs kan jag säga,vill ABSOLUT inte ha något sånt elände.

Så vad har hänt här då de sista dagarna. Jo, jag har börjat att träna lite med Como, ligger ju efter er andra. Men vi kanske kommer hårt på slutet istället, då han har överraskat mig rejält den lilla "illbattingen" som jag bestämt tror måste ha någon känguru gen i blodet, då han kan komma i full rulle bakifrån och hoppa rätt upp i skallen på en,vid närmare eftertanke så har nog fler av jyckarna känguru gener i sig :-)

Nåväl, det Como nu kan är sitt,ligg,sitt upp på handtecken och det har vi gjort bara 4 ggr, så det var en "surprise" kan jag säga att han snappade upp detta så fort. Sen har vi också tränat position vid sittandes fot och det går bättre och bättre, lite linförighet har vi också tränat och det är väl si och så,han är ju som sagt var som en känguru, så vi tar det med lustfylld träning,blixtsnabba beröm då han gör rätt om det så är bara ett steg.

Så nu har han blivit mattes hund helt plötsligt :-) men vi får väl se.

Han är iaf helt klart en rolig grabb, så det är ju tur att Micke ville att han skulle vara kvar. Så det får väl bli en extra julklapp till Micke :-)


Nu är det iaf godnatt.........ZzzzzzzZzzzzzz

Av Ann - 9 december 2007 20:21

Av Ann - 9 december 2007 20:17

Av Ann - 9 december 2007 11:20

och känner mig lite piggare som tur är. Igår var det febrigt,frossa och jag bara sov och sov. Bäddade ner mig på en tjock madrass i sonens rum och där sov jag så gott som hela dagen. Vaknade till en sväng på eftermiddagen av att hundarna skällde, men fattade nada och somnade om. Men jag fick veta varför då jag lyckades att pallra mig upp vid halvsex snåret, på verandan stod en jättekorg med en massa godsaker i och på kortet stod det följande:

"God Jul, Tack för all tid och hjälp med hundarna,Kramar,Sanna,Devil,Carro,

Manne,Bitchen,Madde,Henrik,Cody". Tack så hemskt mycket, ni är då för "goa" ni. Kommer så klart att bli träningar regelbundet,för det blir ju "fight" om kennel bucklan 2008 :-) . Jag ska göra mitt yttersta för att bli av med denna bacill, så att vi kan träffas snart igen. Så nu ska jag gå ner och fixa mig lite varm dryck, kanske lite av glöggen :-)


Tack än en gång

Ovido - Quiz & Flashcards