Sicket hundliv

Direktlänk till inlägg 29 november 2007

Snöskottning alá Akon

Av Ann - 29 november 2007 14:00

Sitter nu här igen stirrandes på dataskärmen och funderar på vad jag ska skriva om. Snön faller ymmningt utanför fönstret och den ligger på marken som ett bomullstäcke.Talade för en liten stund sedan med sonen som satt på bussen på väg till Jönköping och de hade 8 mil kvar och det fanns inte en snögnutta där nere,orättvist eller?

Sambon håller tappert på att försöka att skotta snö, Akon är med och hjälper till och är av den uppfattningen att snön ska minsann inte ligga i en hög utan den ska vara där den är,snöskoveln är ju jätteskoj att bita i och då blir ju också snön att ramla av, han tycker att han är skitsmart.

Sambon ser lite frustrerad ut, men får ju skylla sig själv då han ville ha med Akon. Undrar om han kommer att vara svettig när han kommer in, för snacka om att göra det svårt för sig :-) Men det är hans bekymmer, för själv ska jag stryka julgardinerna och få dem på plats.


See you soon .......................

 
 
Ingen bild

camilla

29 november 2007 14:29

Haha vilken rackare Akon! Så där gör Bentley mad krattan när vi ska försöka få i hop löven på hösten. Så det är lika bra att låta det ligga. Ja menar böde snön å löven försvinner väl av sig själv till slut. (kanske;). Inte arbeta i onödan Hehe

 
Ingen bild

Hillbergskan

30 november 2007 13:06

Hihi, ser ut som Asco när vi skottar snö. Eller krattar gräsmattan! Han blir halvt hysterisk. Om det är av lycka eller ej vet jag inte;)
Mina blåmärken efter Akon är snart ett minne blott. Kanske dags för ett nytt besök *asg? Ha en skön första advent!
Kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann - 12 januari 2010 23:05

                             

Av Ann - 10 januari 2010 18:56

Av Ann - 21 oktober 2009 22:05

Fick nyss några foton från "gubben" min som är i Bergen och jobbar.         ...

Av Ann - 14 oktober 2009 00:23

Lätt som en plätt tyckte Esther Å detta med...   Full fart     Eter är tarv på godis                            ...

Av Ann - 13 oktober 2009 15:23

  Eter & Esther   Maria, Esther & Eter (snygg svansföring eller....   Å hej å hopp       Å så vart Eter akut trött :-)   ...

Ovido - Quiz & Flashcards