Sicket hundliv

Alla inlägg den 1 mars 2008

Av Ann - 1 mars 2008 11:28

Nu tror jag allt att det spårar ur totalt. I gårdagens aftonbladet stod det om en 36-åring som åtalas för sex med damcykel???!!!! Tänkte först att det måste vara ett för tidigt 1:a april skämt, men icke då, det var helt sant.

Denna 36- åring blev helt enkelt upphetsad av damcyklar och efter ett års jakt blev han avslöjad när en kvinna såg mannen jucka mot sadeln.

Så nu åtalas mannen för ett tiotal fall av sexuellt ofredande.....mot damcyklar

Och när de till slut hade fått mannen att erkänna genom tagna dna prover så förklarade mannen att han kände ett stort lugn då han närmade sig damcyklarna och luktade på handtagen!!!!!

Så nu kommer min kära "bettan" att fortsättningsvis stå inlåst :-)


Under denna artikel så stod det ytterligare ett reportage ang cykel, men denna gång var det en 55-årig man som hade cyklat så fort att hans byxor fattat eld av friktionen. Slutade med att mannen fick andra gradens brännskador på benen,ryggen och magen. Polisen misstänker att orsaken var en livsfarlig kombination av friktion,svett och materialet på byxorna.


Ja, jissenamn säger jag, "Bettan" kommer att stå inlåst när hon inte används och när hon brukas så kommer det att trampas i sakta mak hädanefter pga faran av att rumpan ska fatta eld. Eller kanske ska man bara gå i fortsättningen :-)


Ha en underbar weekend.................

Ovido - Quiz & Flashcards