Sicket hundliv

Alla inlägg den 15 mars 2008

Av Ann - 15 mars 2008 23:38

Henke & Cody

Av Ann - 15 mars 2008 23:37

Cain är ivrig

Av Ann - 15 mars 2008 23:36

Monika & Cain

Av Ann - 15 mars 2008 23:33

Henke & Cody

Av Ann - 15 mars 2008 23:32

Släpp bollen då ......kärring ;-)

Av Ann - 15 mars 2008 23:15

Träningen idag gick bra till slut,då de lite flamsiga pöjkera har så mycket annat att kolla och lukta in i början. Men det vart platsliggning till att börja med och det gick bra,Akon fick också va med, då det är en av hans bästa moment "fniss".Lana var med och agerade störande moment,då hon allra helst bara vill vara med sin matte, när husse höll i henne,hon skrek rätt ut som en ....ja,jag vet inte vad.

Henke och Monika körde linförighet och efter ett tag gick det mycket bra,då dessa ynglingar i början gärna ville lattja med varandra,men se det fick de INTE (då blir stormamma kinkig ha ha. Sen tog vi itu med Cody's försök att slita armarna av sin matte Madde,då han gärna vill rusa fram till andra hundar.

Efter ett tag så kunde han gå tätt förbi de andra utan att ens ha en tendens till att rusa på dem,så matte var glad då hon fick ha sina armar i sin ursprungliga längd. Körde samma sak med Cain och likaså där gick det super till slut. Sista vi gjorde var att lägga, Cody, Cain och Akon plats så nära varandra så de nästan låg nos mot nos, och det var en fröjd att se när de alla tre till slut lade hakan i backen och låg PLATS,helt suveränt. Man kunde rktigt känna hur de slappnade av,så avslutet på träningen kunde inte vara mer perfekt än så. Nu bestämde vi att det blir träning varje helg, så nu kommer det att skickas ett nytt schema till ni som inte kunde komma idag.


Tack för en mycket trevlig och lyckad dag i Björbo

Av Ann - 15 mars 2008 10:14

till träffen med "gänget". Det var ju ett tag sedan vi träffades, så nu får vi allt se om de har gjort sina "läxor" he he.

Idag blir det kontaktövningar och linförighet som ska tränas.

Planen är ju att de ska debutera i lkl 1 i juni, och tiden går ju som sagt var fort som attan. Så nu gäller det att ligga i mina vänner ;-) men för guds skull känn då ingen press ha ha. 


Och en annan valpköpare Camilla och Bentely http://bentley.bloggagratis.se 

har ju planer på att debutera i apellen innan sommaren (Stormamma blir så glad) . Tror hon är ute efter "bucklan" även i år he he den lilla "lurkan" ;-)


Rapport kommer med foton senare idag.


Nu ska det drickas en kupp kaffe innan avfärd.


Ha det så bra  


Av Ann - 15 mars 2008 08:55

Hundarna är rastade och utfodrade och till och med jag har druckit mitt kaffe och ätit min macka (cig också ;-).Nu väntar jag på att klockan ska bli 11,då en del av "gänget" kommer. Idag blir det bara 2 som kommer,då de andra hade förhinder,fast det är ju "stormammas" fel då jag var tvungen att byta dag.

Så det blir desto mer intensivt för dessa  2 idag he he.


Ovido - Quiz & Flashcards