Sicket hundliv

Alla inlägg under mars 2008

Av Ann - 22 mars 2008 11:21

Solen skiner hurrrrraaaa, tror jag tar en liten tur på kvast f*n idag, men nöjer mig med en kort sväng denna gång,stickorna är borta så det är bara att på det igen ;-)

Vaknade vid 3 snåret imorse då en av huliganerna var kissenödig,så det vara bara att kliva upp och gå ut en sväng, somnade sen om och vaknade vid 6, tog en skön skogspromenad med att par av jyckarna,fugglarna kvittrade, var bara så härligt,hem bytte till nästa gäng, kan ju inte klaga på att man inte får motion. Nu fattas det bara att jag kan lägga av med rökningen,har provat och provat men hittills ingen lycka, så om det är någon som har nåt tips hur man kan sluta med dessa sabla giftpinnar så vore jag tacksam ;-)

Idag blir det påskmiddag hos mina föräldrar,så jag slipper att laga mat idag Yipppeeee.Gubben är ute i sin lilla verkstad och målar och grejar med en av hojarna, han är ju ledig nu till måndagen den 31/3 och det hör ju inte till det vanliga kan jag säga att ha honom hemma så länge ;-) 

Nu ska jag ta ytterligare en skogspromenad innan det är dags för avfärd till påskmiddagen.


Kommer tillbaka till kvällen......mätt och belåten 

Av Ann - 21 mars 2008 21:53

ska jag gå och sussa nu.....det ni....nattugglan är pömsig och har en inte så trevlig nack och huvudvärk.Min käre gubbe masserade nacken på mig,men det höll på att sluta med en rak höger då det gjorde så in i böveln ont,vart ju liiiiite bättre men inte bra. Så nu går jag och sussar och drömmer förhoppningsvis nice drömmar ;-)


Jag är säkert tillbaka här imorgon,pigg och nyter...........natti natti på er gott folk som läser min blogg 

Av Ann - 21 mars 2008 19:34

Nog har du rätt "Hillbergskan" i att man får stickor i arslet av kvast f*n.

Har dragit ur stickor den senaste timmen och fler lär det bli, nu kom jag ju inte hela vägen till "Blue Hills" då GPS´n på kvast f*n bestämde sig för att strejka , kom bara till Arvika och där blåste det så in i vassen kallt att jag landade och tog en taxi hem igen. Kissemissen hoppade av redan i Malung,det drog för mycket där bak, så han sitter på lugnet och käkar gravad lax. 


Nu ska här fortsättas att dra stickor .............cya  



Av Ann - 21 mars 2008 00:01

Kvast h******t vägrar att lyfta från marken, så jag blir nog lite sen med att komma iväg,räknar med att komma iväg vid 7 snåret imorgon bitti så spar lite rajtan tajtan till mig där uppe på "Blue Hills" .

Måste bara stanna till i Torsby en vända innan, men sen kommer jag på min ettrigt snabba kvast,det kommer att slå lågor om den kan jag lova(om jag nu får liv i den vill säga ha ha), så hör upp nu skogstroll,fillifjonkan,tindra och alla ni andra kvast hildor,jag kommer, så spar en sicken där exotisk paraply drink till mig och slit nu inte ut "hunken" som visst ska finnas där som en sån där fjäderviftare vid baden baden stolen.


Flying high...........cya  



Av Ann - 20 mars 2008 14:28

Tänk att man alltid ska och handla när alla andra också gör det inför dessa storhelger (måste vara någon sorts fobi),kö på Ica,kö på bolaget,t.om kö till toan vid OK.....att man aldrig lär sig....jag hatar köer och som vanligt väljer jag ALLTID fel kassa,för det blir alltid nåt sorts krångel med antingen nåt kontokort eller så tar växelmynten eller kvittorullen slut,det slår aldrig fel. Varje gång har jag sagt till gubben att nu får minsann du åka och handla då det är storhelg,men inte har det hänt heller,han ser alltid till att hålla sig undan på nåt sätt.....undrar varför.

Så jag har tänkt flera gånger att nu går jag i STREJK, det blir pizza eller en kall i papper till påsk,jul eller midsommar middag,men jag kommer bara till tanken konstigt nog....suckelisuck. Men nu är det iaf gjort och jag kan göra annat som är roligare,ta eftermiddags promenaden med jyckarna och sen ska jag till Carro och Manne och hälsa på, har ju inte sett lilla bebisen än (Ella), blir även lite hundträning med bitchen (Chelsea) ;-)

Men jag återkommer säkert hit ikväll.......om inte gubben är på myshumör vill säga ha ha...... återstår att se......men jag kanske har en fruktansvärd migrän då....vad vet man *fniss*


Ha det så härligt resten av denna soliga dag

Av Ann - 20 mars 2008 14:17

Lyckades få till några kort på huliganen, men det är inte lätt då hon inte kan vara still på samma ställe mer än några sekunder ;-)

Av Ann - 20 mars 2008 11:07


Har ju inte hunnit ut i solskenet ännu,men snart ;-) (jädra bloggande *fniss*

Av Ann - 20 mars 2008 10:05

Strålande sol,helt underbart härligt och huliganen var tyst imorse.....underbart härligt det också ;-) Idag blir det sköna promenader i skogen med kameran i högsta hugg. Gubben kommer förmodligen hem också någon gång sent ikväll som det lät. Nu har jag inget mer att tillägga för stunden för nu ska jag gå ut i solen.


Ha det..... 

Ovido - Quiz & Flashcards